Cum cumpar?


Pasul 1 – Gaseste produsele care te intereseaza

Pentru a gasi produsele dorite poti utiliza caseta de Cautare.

De asemenea, poti naviga prin meniul de produse, cu categorii si subcategorii, utilizand filtrele pentru a ajunge mai usor la produsul cautat.

Pasul 2 – Adauga produsele in cosul de cumparaturi

Daca ai decis sa achizitionezi un anumit produs, introdu numarul de bucati si apasa butonul Adauga in cos situat in dreptul produsului ales.

Pentru ca multe produse sunt disponibile in mai multe dimensiuni, lungimi si culori, ai posibilitatea de a selecta un alt produs, cu caracteristicile dorite de tine.

Pasul 3 – Vizualizeaza continutul cosului de cumparaturi

Dupa adaugarea produsului in cos, mergi pe Cosul meu si apoi pe Vezi detalii cos.

In cazul in care vrei sa faci modificari, poti sterge un produs, il poti pune in favorite sau poti modifica cantitatile produselor aflate in cos, dupa care poti trece la pasul urmator.

Pasul 4 – Autentificat-te

In cazul in care esti deja client al magazinului nostru, completeaza in caseta din partea stanga datele necesare autentificarii: adresa de e-mail si parola aleasa.

Daca esti client nou, va trebui sa iti creezi un cont. Te rugam sa completezi toate campurile obligatorii, altfel nu se va putea crea contul.

Pasul 5 – Detalii facturare, livrare si plata

In acest pas poti selecta clientul pe care vrei sa se emita factura, modalitatea de livrare, adresa unde vrei sa fie livrat coletul si modalitatea de plata dorita.

Pentru comenzile care contin cel putin un cod din categoria Parchet, nu se accepta plata ramburs.

Daca factura se emite pe o persoana juridica, ai posibilitatea sa achiti - cu predare la curier, cu bilet la ordin sau CEC, iar daca exista un contract incheiat cu Profilux, poti alege plata la termen, conform contractului semnat.

Pasul 6 – Sumar comanda

Acest pas iti permite sa vizualizezi comanda facuta, cu toate discount-urile evidentiate.

Din cauza rotunjirilor si a modalitatii de calcul a aplicatiei de facturare, pot exista situatii foarte rare in care suma finala facturata sa difere la nivel de zecimale fata de cea afisata.

In cazul in care ai atins pragul minim de 300 lei (inclusiv TVA) pentru transport gratuit, acest lucru va aparea in sumarul de comanda. Daca nu l-ai atins, vei fi instiintat cat din valoarea facturii va reprezenta costul de transport, iar daca adresa de livrare nu se afla in aria Fan Courier, atunci se va achita separat costul transportului catre curier. Acest cost va fi evidentiat in sumar, dar nu va fi cuprins in valoarea totala de plata catre Profilux.

De asemenea, in cazul in care comanda ta contine cel putin un cod din categorie Parchet, se vor emite 2 facturi separate, cu doua taxe de transport separate, functie de valoarea fiecarei comenzi.

In cazul in care factura se emite pe o persoana juridica care are deja un contract incheiat cu Profilux, exista posibilitatea ca o comanda sa fie impartita in mai multe facturi. In aceasta sectiune vei putea vedea toate datele despre fiecare viitoare factura in parte, cu taxele de transport evidentiate separat si care sunt calculate confrom conditiilor comerciale in vigoare. In plus, daca anumite contracte permit numai vanzarea produselor ambalate la pachet, veti primi un mesaj in cazul in care trebuie sa modificati cantitatea pentru a indeplini aceasta conditie.

Daca esti de acord cu informatiile afisate, treci la pasul urmator.

Pasul 7 – Plaseaza comanda

Prin apasarea butonului Plaseaza comanda, produsele comandate de catre tine sunt automat rezervate pentru tine.

Pana in momentul in care este inceputa livrarea produselor, poti anula comanda din Contul meu -> Comenzile mele -> Detalii comanda -> Anuleaza comanda.

Ulterior, daca doresti sa anulezi comanda, te rugam sa iei legatura cu un reprezentant Profilux.