Povestea produselor despre care putin oameni stiu, dar pe care le au la picioare

Tu stii de ce ai nevoie, cand incepi un proiect de amenajare/reamenajare?

Ai auzit despre sisteme si accesorii profesionale pentru finisaj?

Stii care este utilitatea lor, care sunt avantajele si beneficiile pe care le ofera?

Este in regula, daca nu stii. Important este ca acum te afli in locul potrivit.

Pentru ca si noi ne-am dat seama ca toate aceste denumiri si, mai ales, caracteristicile tehnice fac aceste produse destul de greu de inteles pentru tine, care ai nevoie de ele o data la cativa ani.

Pentru tine am creat-o in anul 2016 pe Pluxy, purtatorul nostru de cuvant, o broscuta inteleapta si vorbareata, care iti va povesti despre detaliile tehnice ale produselor intr-un limbaj usor accesibil, pentru ca, pana la urma, sunt produse pe care tot omul le-a vazut, fara sa aiba habar cum se numesc sau cum sa le caute, atunci cand are nevoie de ele.

Ce are Pluxy in comun cu PROLUX–Genesis?

Traieste 100 de ani, la fel ca produsele noastre. Iar in tot timpul asta, a reusit sa studieze ce merge si ce nu si vrea sa-ti spuna cit de importanta este alegerea celor mai potrivite finisaje pentru spatiile de locuit, comerciale sau pentru birouri.

Dincolo de aspectul placut si de faptul ca imaginea creata este cea a unui finisaj de calitate care si-a gasit locul potrivit, modalitatea de fixare a produselor este una eficienta, nepermitand deplasari ale profilelor, prinderi inegale sau defectuoase care pot genera accidente.

In ceea ce priveste rezistenta la zgariere sau deformare, durabilitatea data de un produs calitativ permite realizarea de economii, pentru ca produsele mai ieftine se vor deteriora rapid si vor genera cheltuieli de inlocuire/reamenajare.

Asta este misiunea noastra inca din 1995, de cand suntem primii care au adus pe piata din Romania aceste produse inovatoare, de a caror existenta nu prea stia nimeni. Dezvoltarea sectorului de constructii dusese la o crestere a exigentei beneficiarilor in domeniul finisajelor si la dezvoltarea cererii pentru produse specializate, dar tot nu a fost o misiune usoara. A trebuit sa gasim formula potrivita pentru a contracara prejudecatile cum ca aceste sisteme ar fi simple ornamente. In timp, am reusit sa evidentiem caracteristicile tehnice, subliniind avantajele si beneficiile utilizarii lor.

Suntem mandri sa spunem ca suntem unicul reprezentant in Romania al firmei britanice de prestigiu GENESIS APS International Ltd, iar brandul dezvoltat de noi, PROLUX, reuneste o serie de produse de cea mai buna calitate, fabricate de producatori europeni de prestigiu, alese atent si supuse unui control riguros de asigurare a calitatii.

Am deschis, de-a lungul timpului, centre teritoriale in mai multe orase ale tarii, creand o retea de distributie la nivel national, retea care deserveste in momentul de fata peste 1000 de parteneri revanzatori, in ale caror magazine puteti gasi produsele noastre. Ne-am preocupat sa largim gama de produse pentru a acoperi toate cerintele practice si estetice ale clientilor nostri, iar acum dispunem de cea mai diversificata gama de sisteme si accesorii profesionale pentru finisaj, produse pe care le putem livra din stoc in maximum 24 de ore, in orice colt al tarii.

Am transformat PROLUX-Genesis intr-un brand de referinta in domeniul sistemelor si accesoriilor profesionale pentru finisaj, singurul brand ce reprezinta o garantie a calitatii si care ofera produse capabile sa rezolve orice problema aparuta in procesele de finisaj, fie ca vorbim despre finisarea muchiilor peretilor, a marginilor de treapta sau a pardoselilor acoperite cu diverse materiale.

Gama de produse ce include peste 2.500 de tipo-dimensiuni, certificate prin agremente tehnice europene sau nationale, vizate de Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii, se imbogateste cu noi modele de sisteme de montaj inovatoare, oferind solutii inedite ce raspund in totalitate cerintelor practice si estetice ale clientilor.

Serviciile oferite de Profilux, de distributie si consultanta tehnica de specialitate, au ca scop principal satisfacerea nevoilor clientului, compania implementand si certificand, in septembrie, 2011, un sistem de management integrat Calitate (SR EN ISO 9001:2015) - Mediu (SR EN ISO 14001:2015).

Urmareste-o pe Pluxy pe pagina ei de Facebook, pentru a te familiariza cu aceste produse, sau pe blog-ul www.plux.ro. Daca vrei sa o si vezi, pentru ca e foarte simpatica, urmareste filmuletul ei pe Youtube.

Echipa Profilux