Prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental al S.C. PROFILUX SA., prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 ( “Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR” ), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadrul legal il reprezinta transparenta, am pregatit aceast document prin care dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dvs cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Cine suntem si cum ne puteti contacta

Prolux.ro este denumirea comerciala a S.C.PROFILUX.RO, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Bulevardul Iancu de Hunedoara nr. 33, ap. 4, sector 1, cu numar de ordine in Registrul Comertului J40/1468/2001, cod unic de inregistrare fiscala RO 136699580 (in continuare "prolux.ro" sau "noi"). In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dvs cu caracter personal.

Intrucat suntem intotdeauna deschisi sa aflam opiniile dumneavoastra, precum si sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, va incurajam sa ne contactati la adresa de e-mail juridic@profilux.ro cu mentiunea: in atentia responsabilului prolux.ro cu protectia datelor.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

Abonare Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul Profilux si afla imediat despre ofertele si promotiile noastre!

Prin abonarea la newsletter-ul Profilux confirm ca am peste 16 ani!